Ana içeriğe atla

KABALA

     Yüz binlerce yıl önce ilk insan Dünya'ya geldiği zaman düşmanı da onunla beraber gelmişti..Şeytan,İblis,Azazil...İnsan ırkı için apaçık bir düşman..Kıyamete kadar olan süreçte tüm insanları sapkınlığa sürüklemeye yemin etmiş KOVULMUŞ bir mahluk..İnsanoğluna karşı açtığı bu savaş ; yaptığı ahid ile Kabil'in kardeşini öldürmesine sebep olacak ve günahlar/kötülükler silsilesi ardı arkası kesilmeden devam edecekti..
      Son yüzyıllarda dünyayı örümcek ağı gibi saran bir sistemden bahsedeceğim. Bu sistem finansı ,medyayı,bankacılığı,yeryüzünde dönen parayı kendi bünyesinde toplamıştır,kan ve gözyaşı üzerine kuruludur ve mutlak gayesi tek dünya devletidir..İstenilen bu devletin şeytanın prensiplerine uygun olarak kurulması planlanmaktadır..Kendilerini seçilmiş ırk olarak gören kabalist yahudilerin zevk/sefa içinde yaşayacağı onların dışında kalan diğer tüm insanların köle/kul/hayvan olarak onlara hizmet etmek için var olacağı bir düzen istiyorlar..Buna da YENİ DÜNYA DÜZENİ diyorlar ve küreselleşen bir dünya,köle haline gelen bir insanlık hayal ediyorlar...İnsanları sürekli bir şeylere bağımlı kılıyorlar..Para,güç,hırs için yaşayan onlara köle olmaları için yaşamalarını uygun gördükleri bir insanlık arzuluyorlar..Kapitalizm,komünizm,faşizm,terörizm bu sistemin insanları daha kolay kontrol etmek amacıyla oluşturduğu akımlar ve faaliyetlerdir..
     Tüm amaçları şeytanın başlattığı savaşta onun yanında yer alarak insan ırkını manipüle ederek kontrol etmek,birer modern köle haline getirerek parmaklıkları görünmeyen hapishanede esir tutmak,zihinlerini üretime değil tüketime endekslemek ve bu köle ırkın hizmetinde bir tek dünya devleti kurmak.!..Yeryüzündeki savaşların ve kaosun asıl sebebi bu sistemin insanlığa aykırı hedefleridir ve en büyük savaşı da dinlere karşı açmışlardır...İslam başta olmak üzere diğer ilahi dinlere de düşman bir sistemden bahsediyorum..Peki bu sistem nasıl kuruldu ? Kimler tarafından yönetiliyor ? Nasıl işliyor ?..
     Tüm bu soruların cevabını ve çok daha fazlasını birlikte inceleyeceğiz.
  1-) Şeytani Sistem'in Baş Ucu Kitabı Kabala
Eski Mısır ve Babil'den gelen ezoterik ilimler vardır..Bunların önemli bir bölümü günümüzde KABALA adını verdiğimiz şeytani sistemin baş ucu kitabı niteliğindeki metinlerde saklıdır..Kabala ; büyü ilmi ile şeytanın amaçlarını harmanlayan okültik bir kaynaktır. Pagan din kitabıdır, Siyonizmin temelini teşkil etmektedir..Tamamen ırkçı bir kitaptır ve yahudi ırkı dışında kalan herkesin GOYİM yani köle olduğu düşüncesini empoze eder. Kabala'da esaslarına göe ; goyimler öldürülebilir,mallarına haklarına tecavüz edilebilir,hırsızlığa tabii tutulabilir,goyimlerin kanı ve malı yahudilere helal kılınmıştır gibi sapkın anlayışlar vardır..dünyanın egemenliğinin kabalist tapınakçı yahudilerin hakkı olduğu görüşü savunulur..Kabala daki ilkeler birer insanlık suçudur ve zorla dünya halklarına dayatılmaktadır!.Soykırım ile kitleleri kontrol altına alır ve bunu da kılıfına uydurarak insanlara haklı gösterir...
     Son birkaç asırdır dünyayı yönetiyor bu kanlı kitap..Savaşlar,soykırımlar,kaos,kabala nın ayetlerinden insanların boynuna vurulmuş birer zincirdir ve eşi benzeri olmayan bir ırkçılık ile insanlığı kontrol ediyorlar..Adına da ORDO AB CHAOS,kaostan düzen diyorlar!..Kabala yı tam anlamıyla okuyup yorumlayabilen kişiler çok sınırlı tutulur. Ve masonluktaki,tapınakçılıktaki basamak basamak yükselen derece sistemi gereğince kabala ayetleri azar azar  şeytani sistemin üyelerine verilir..Uykulu gözlere ışığın yavaş yavaş verilmesi derler buna..
Kabala'ya iman eden yahudiler tanrının kendilerine nüfuz ettiğini ileri sürerler. Bu sebepten dolayı kabala yı yorumlayan hahamların görüşlerini tanrı görüşü olarak kabul ederler. Yahudi ırkını tanrısallaştırır bu sapkın inanışlar..Belli bir konseyleri vardır bu konsey kabala yı yorumlar ardından  bunu diğer alt kademedeki müritlerine anlatırlar ve kesinlikle onların yorumunun dışına çıkılmaz çünkü bunu ilahi bir görüş olarak benimsemişlerdir!..Tanrısallığa soyunmuşlardır,inanılmaz derecede sapkın bir hahamlar topluluğudur..İlimleri eski mısıra babile kadar dayanır,günümüzün firavunlarıdırlar. Bunu en net şekilde söylemekte fayda var ki şeytanı temsil ediyorlar onun düzenini insanlığa dayatıyorlar..
        Peki ne zamandan beri dünya siyasetini kontrol ediyorlar,yön veriyorlar ? Kabalist yahudiler Fransız Devrimi'nden bu yana dünyaya soykırım,savaş ve kaos getirmiştir..Bundan düzen sağlayarak dünyayı kontrol etmek istemişlerdir..1. ve 2. dünya savaşları onların eseridir,fransız devriminde 9-10 milyon fransızın
katledilmesi onların goyimlere neyi layık gördüğünün kanıtıdır,kapitalizm ile  parayı tanrı yapmışlardır,terörizm ile kitleleri yine ölümle terbiye etmeyi amaçlamışlardır!..Kan içici,pagan tapınakçı ve tamamen ırkçı bir yaklaşıma sahiptirler!..
     
Pagan kültürü dinlerinin temelini oluşturur,yapılanmaları ve örgütlenmeleri temel olarak tapınakçılıktır,ırkçılık soykırım savaş ve kan ile goyimleri terbiye etmek,onları kontrol ederek dünyaya hükmetmek en büyük amaçlarıdır. Kendilerinden olmayanların her türlü haklarını ellerinde bulundurduklarına inanırlar çünkü onları insandan bile saymazlar,kendilerini ise tanrının nüfuz ettiği seçilmiş ırk olarak görürler!..
      Her şey,dünyada şuan hüküm süren sistem faaliyetleri yaptıkları ve yapacakları tamamen Kabala referans alınarak planlanır ve Kabala'nın ilkelerinin dışına çıkılmaz..Ülkeleri de bu kitabın şeytani ayetleri ile yönetirler perde arkasında..İnternet üzerinden yapacağınız birkaç basit arama sizi kabalanın bir büyü kitabı olduğu sonucuna götürecektir ki bu çok eksik bir bilgidir. Kabala yalnıca büyü ilimlerini barındıran bir kitap değil ; içerisinde dünyayı yöneten kesime rehberlik eden ayetler içeren,ırkçılık ve soykırım temelli pagan
kültürünün izlerini taşıyan bir kitaptır..İllüminatik yapılanmalarda biraderlere dereceleri yükseldikçe kabala ilminden azar azar verilir...Kabala yı büyü ile özdeşleştirmek ilk etapta yanlıştır ama kabala  kara büyü ayinleri gibi birçok okültik ritüele de kaynaklık eder. Yani kısacası ; şeytani sistemin bel kemiği diyebileceğimiz bir konumdadır Kabala..Dünyayı yöneten kesim için olmazsa olmazdır..

Yorumlar

  1. Allahın izni ile sistemleri kafalarına çökecektir.

    YanıtlaSil
  2. yerçekimi,güneş sistemi.yerin katmanları .le ilgili kabalanın ayetlerini okumanızı öneririm.Dikkat edin..karanlıktan ışığa çıkarken..büyülü zihinlerinizi temizlenmesi umuduyla..

    YanıtlaSil
  3. Atma Recep, din kardaşıyız, bilgi sahibi olmadan, Oku!madan, fikir sahibi olunca komik oluyoruz, her yahudi lafını duyunca cılkını çıkarmayın, Kabala yahudi mistizmidir, yani yahudi sufizmi diyeyim, ve Mevlana, Yunus Emre, Hallac-ı Mansur gibi panteist -yani Yaratıcı'dan başka gerçeklik yoktur, hepimiz O'nun varoluşunun tezahürüyüz, tüm yaratılmışlar birdir- bir yorumudur yahudilerin, adamlar hem kitaplarındaki ırkçı ayetleri alsın, yani Tanrıyı muhattap alsınlar, hem de bunu şeytanla yapsınlar, ne kadar komik konuşuyorsunuz, bu adamlar musevi mi, tevrata iman eden museviler mi, yoksa şeytana tapan satanistler mi, şeytana tapıyorlarsa nasıl oluyor da tevratı, ve tevrattan ilham alan kabala ilmini benimsiyorlar.

    Siyonizm de, yahudi ırkçılığı de, tevrat bağnazlığı de, hakkı konuşmuş olursun, ama çoğu da ateist deist yahudinin siyonizme karşı seslerini yükseltirken öldürülmeleri veya linç edilmelerini hatırlayıp vicdanın sızlasın, çünkü sizin gibi kalın kafalı aynı tandansta ırkçılar yüzünden onları da kaybediyoruz.

    İyi, güzel ve insanlığa dair ortak çabaların, ilimlerin hepsine selam, fitneye, fesata, nefrete dair kim hangi dinden ne söylüyorsa, lanet, lanet, lanet olsun, kusura bakma ama sana da..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

REPTİLİANLAR ? KANDIRILIYORUZ..

   Reptilian meselesi David Icke çıkışlıdır arkadaşlar. Henüz başlarken söylemeliyim ki David Icke tüm dinlerin de dünyayı yöneten sürüngen ırk tarafından insanları daha kolay kontrol edebilmek ve gerçeklerden uzak tutmak için uydurulmuş birer plandan ibaret olduklarını savunur. Başlamadan önce bunu bilmemizde fayda var. Önce size reptilian teorisini anlatacağım ardından da bunun GERÇEK olan kısmından söz edeceğim. Yani reptilian olayı her ne kadar birçok konuya ışık tutmuş bir adam olan David Icke tarafından ortaya atıldıysa da bu DOĞRU olduğu anlamına gelmez. Yukarda Icke'nin dinlere karşı tutumundan kısaca bahsettim,siz de anlamışsınızdır ki bu teorinin İslam'da yeri yok..Ama iyi bilinmesi gerekiyor ki neyi saklamaya çalıştıklarını neyi neyle maskelediklerini net görelim..Başlayalım..      David Icke ne derdi ? Dünyayı,binlerce yıl önce dünya dışından gelen sürüngenimsi uzaylı bir türle insanların eşleşmesi sonucu ortaya çıkan melez bir tür (reptilian humanoid) yönetir d

AY GERÇEK DEĞİL Mİ ? KOCA BİR UZAY GEMİSİ Mİ ?

     Arkadaşlar bugün size bir teoriden bahsedeceğim. Bu teori başlıktan da anlayacağınız üzere Ay'ın yapay olduğunu savunuyor. Peki bu teoriyi savunanlar neden böyle düşünüyor,gerçeklik payı nedir inceleyelim..        Ay'ın yapay olduğunu düşünenler,Ay'ı dünyadaki yaşamı kontrol etmek için uzaya gönderilen bir uzay aracı olarak benimser. "Ay'ı Kim İnşa Etti" ,"Esrarengiz Uzay Gemimiz Ay" gibi kitaplar bile vardır bu konuda. Onun dışında ; Harvard-Smithsonian Astrofizik Merkezi'nden Irwin Shapiro şunları söylemişti : "Ay için yapılacak en iyi açıklama,onun bir gözlem hatası oluşudur. Ay mevcut değildir" Dünya nın uydusu olarak baktığımız zaman gerçekten de Güneş sisteminde bu kadar büyük bir uyduya sahip tek gezegen zannediyorum ki Dünya. Bazı astronomi uzmanları Ay'ın dünyanın yörüngesinde olmaması gerektiğini,evrensel yasalar gereği dünya gibi küçük bir gezegende uydu olmaması gerektiğini savunuyorlar. Uydusu olsa bile kendisinde

LEY HATLARI-ŞEYTANİ SİSTEM

                                              Ley hatları için,olan enerjiyi arttıran ve Dünya'yı sinir ağları gibi saran enerji birikim noktalarıdır,hatlarıdır diyebilirim..Beyaz akım hatları pozitif enerji,kara akım hatları ise negatif enerji yayar...Kilise,cami,Kabe gibi yapılar pozitif enerji yayar ve ley hatları üzerine kurulmuştur en önemlileri..Piramit gibi yapılar ise genelde negatif enerji yayarlar ve yine ley hatları üzerine kurularak var olan enerjiyi arttırmaları amaçlanır...Pozitif veya negatif...Peki Deccali Düzen ile ne alakası var bunun ?..Negatif enerjiyi arttırmak ve Deccal'e uygun ortam hazırlamak amacıyla şeytani düzen yüzyıllardır ley hatlarına kara akımı arttıracak mabedler,yapılar inşa ettiler...Okültizm amacıyla kullandılar mabedleri ve negatif enerjiyi bir de bu yolla katladılar!..Metafizik ile diğer boyuttan varlıklarla iletişime geçtiler..Ley hatlarının enerjinin yoğun olduğu kesimlerinde özellikle,bir çok ayin ve metafizik çalışmaları gerçekleştirdi