Ana içeriğe atla

REPTİLİANLAR ? KANDIRILIYORUZ..

   Reptilian meselesi David Icke çıkışlıdır arkadaşlar. Henüz başlarken söylemeliyim ki David Icke tüm dinlerin de dünyayı yöneten sürüngen ırk tarafından insanları daha kolay kontrol edebilmek ve gerçeklerden uzak tutmak için uydurulmuş birer plandan ibaret olduklarını savunur. Başlamadan önce bunu bilmemizde fayda var. Önce size reptilian teorisini anlatacağım ardından da bunun GERÇEK olan kısmından söz edeceğim. Yani reptilian olayı her ne kadar birçok konuya ışık tutmuş bir adam olan David Icke tarafından ortaya atıldıysa da bu DOĞRU olduğu anlamına gelmez. Yukarda Icke'nin dinlere karşı tutumundan kısaca bahsettim,siz de anlamışsınızdır ki bu teorinin İslam'da yeri yok..Ama iyi bilinmesi gerekiyor ki neyi saklamaya çalıştıklarını neyi neyle maskelediklerini net görelim..Başlayalım..

     David Icke ne derdi ? Dünyayı,binlerce yıl önce dünya dışından gelen sürüngenimsi uzaylı bir türle insanların eşleşmesi sonucu ortaya çıkan melez bir tür (reptilian humanoid) yönetir der..İngiliz kraliyet ailesi ve abd başkanlarının da bu melez ırktan olduğunu söyler. Kimdir bu reptilianlar ?
     Drakolar,kanatlı drakolar,shapeshifter lar (şekil değiştirenler) vs vs..Birçok tür olduğu bahsedilir. Genel özellikleri ; parlak gözler,sürüngenimsi deri,çoğunun görünmezlik özelliği olduğu,sürüngeni andıran yapı ve organlarının bulunduğu,bir buçuk dört metre arasında boyutlara sahip,kan içen,telepati ile iletişim kurabilen,yeşilimsi varlıklar..Kısaca böyle..Geldikleri yer ise Draco takımyıldızındaki Alpha Drakonis yıldız sistemi..Bununla ilgili uzun uzun özellikler teoriler sıralanır gider,burada onlarla zaman kaybetmeyeceğiz ve olabildiğince çabuk olayın gerçek olan boyutuna geleceğiz. Binlerce yıl önce dünyaya gelmişler insanları kontrol etmek için melez soylar oluşturmuşlar şekil değiştirmişler kan içmişler telepati kurmuşlar Ay'da üs inşa etmişler,Dünya'da yer altında yaşamışlar ve şuanda melez ırkla insanlığı yönetiyorlar..İşin özü bu!..Birkaç özelliğini daha sıralayayım bu üstün teknolojiye sahip ırkın ; uyuşturucuyu pek severler,negatif enerjiden beslenirler,etki-tepki iletişimlerinde esastır,zihin okurlar,sembollerle birbirlerine mesaj gönderebilirler,medya dahil benim şeytani sistem dediğim sistemin kontrolündeki her şey aslında reptilianların kontrolündedir..Obama,bush,kraliçe elizabeth reptilian humanoid yani sürüngen insandır..Bence teoriyi anlamamızda bu kadar bilgi kısaca yeterli. Ayrıntılı bilgi için birçok kaynaktan araştırıp okuyabilirsiniz bu teoriyi..Şimdi bizim için önemli olan noktaya gelelim..

İnsan-Sürüngen melez ırk
    Reptilian teorisi İslam'da yeri olmayan bir akımdır. Ama belki bir şeyleri perdeliyorlardır,yani asıl gerçeği görmemizi engellemek için ortaya sürüngenimsi üstün bir ırk teorisini atıyorlardır ?..Benim görüşüm bu yönde arkadaşlar..David Icke gerçekten çok bilgili ve zeki bir adam birçok konuyu (satanizm,cemiyetler,cemiyetlere bağlı okullarda yetişen ünlü kişiler vs ) deşifre etmiş açıklamıştır. Ama bu demek olmuyor ki her dediği eksiksiz doğru. Reptilianlar da bana göre yanlış görüşlerinden birisi,kasıtlı veya kasıtsız insanlar yanlışa yönlendiriliyor. Yalnız david ıcke değil,birçok sinema filminde reptilianlara gönderme vardır. Yani şeytani sistem reptilian teorisini insanlara benimsetmeye çalışıyor arkadaşlar bunu açıkça söylüyorum. Sübliminal mesajlarla olsun açık açık olsun bunu sinema sektörüyle medyayla yapıyor ve insanları reptilian adı verilen üstün bir ırka yönlendiriyor. Akıllara birçok soru getiriyor tabii bu da. David ıcke sistem karşıtıysa neden sistemle aynı bilgiyi empoze ediyor ? David ıcke ın birçok eserinden faydalandım direkt olarak insanları manipüle eden sisteme çalışıyor diyemem şahsen ama yanlışları da gerçekten üzücü..Diğer bir soru ise şu : Neden insanları reptilianlara inanmaya yönlendiriyorlar ?..

     Değerli dostlarım,ortaya attıkları teorilerle uzaylı ırk olsun üstün medeniyet olsun böyle telkinlerle insanları başıboşluğa sürüklemeye çalışıyorlar. Asıl sistemi yöneten bel kemiği kadrosunu yani şeytanı ve emrindeki ifritleri bilmememizi ve hayali bir ırka yönelmemizi istiyorlar. Yani kafir cinler şeytanlar değil de sürüngen bir ırk bilsin insanlar,kısa ömürlerini gerçekleri görmeden heba etsinler biz de sistemi yönetmeye devam edelim,gizli kalalım ki sistemimiz olabildiğince uzun sürsün!..Olay bu..İnsanoğlunu uzaylı bir medeniyet diyerek manipüle ediyorlar..Çok büyük bir ihtimalle reptilian diyerek insanları manipüle ettikleri varlıklar cinler arkadaşlar..Yani Draco takımyıldızından falan gelen bir ırk söz konusu değil,söz konusu olan cinler şeytanlar..Düşman farklı bir ırk üstün bir medeniyet değil arkadaşlar..Düşman şeytan ve şeytanla iş birliği yapıp insanları kandırmaya yönetmeye sömürmeye Allah'a karşı gelmeye yemin etmiş bir topluluk..Bu kadar basit aslında..1400 yıl önce inen kitap Kur'an-ı Kerim de doğrudan öğreniyoruz gerçeği :

(Size o haberi getiren) ancak şeytandır, (sadece) kendi dostlarını korkutabilir. Onlardan korkmayın, eğer mümin iseniz benden korkun. (AL-İ İMRAN/175) [Yani sadece onu dost edinenleri kandırabilir]

"Öyleyse, dedi, beni azdırmana karşılık, and içerim ki, ben de onlar(ı saptırmak) için senin doğru yolunun üstüne oturacağım."
"Sonra (onların) önlerinden arkalarından, sağlarından sollarından onlara sokulacağım ve sen, çoklarını şükredenlerden, bulmayacaksın."
(Allah) buyurdu: "Haydi, sen, yerilmiş ve kovulmuş olarak oradan çık. And olsun ki,onlardan sana kim uyarsa, (bilin ki) sizin hepinizden (derleyip) cehennemi dolduracağım." (A'RAF/16-18) [Yani yegane görevi inanları saptırmaktır kandırmaktır ateşe sürüklemektir]


Aslında olan sürüngen insan anlaşması ve bu anlaşma gereği dünyayı yöneten melez bir ırk değil...

Aslında olan şeytan ve kendini şeytana adamış bir topluluğun tüm insanlığa karşı olan savaşıdır..


      Evet arkadaşlar..Yazının sonuna geldik..Şeytani sistem şeytanla iş birliği kurmuş dünyadaki para güç hırs için kendini şeytana adamış hastalıklı insanlar tarafından yönetilen bir dünyada yaşıyoruz. Zihin okuyan,kan içen,yeşil gözlü sürüngenimsi dünya dışı bir ırk ve onun insan ile ilişkisinden meydana gelen melezleri tarafından yönetilen bir dünya söz konusu değil..En azından bizim dünyamız değil..İnsanları gerçeklerden uzak tutmak için ellerinden gelen her şeyin en iyisini yaparlar ki insanlar gerçek düşmanlarını tanımasın ömrünü gerçek olmayan bir ırkın onları yönettiğini düşünerek geçirsin..Bu birçok şeye sebep olur; insanın kendini sistemde değersiz görmesi,yaratılışı tesadüfe bağlaması,Allah'ın elçileriyle insanlara tebliğ ettiği dini ve gereklerini yerine getirmemesi kısacası şeytana köle olmuş ama ona bağlı olan zincirlerini bile görmeyen bir insanlık oluşur...O yüzden reptilian saçmalığını ve gerçeği iyi öğrenmeliyiz..Sağlıcakla kalın...
....!...SADECE GERÇEKLER...!...

Yorumlar

  1. Akıl mantık işi değil .reptilian yok elbette

    YanıtlaSil
  2. Dünyadaki tüm wampirleri yöneticilerin altedilemez bir güç taşıdıklarını, dolayısı ile normal insanların boyun emekten başka çareleri in olmadığı enformasyon uzun pompalıyorlar... İnanıyorsanız; galip gelecek olan sizsiniz...

    YanıtlaSil
  3. Dan Brown da Siyonist kuruluşların iç yapılanmasını ve hatta son kitabında dünya nüfusunu azaltma planlarına kadar açıkça anlattı. Ancak konuya hakim olmadan, bu kitapları okuyan herkesin ,içinin bir yanının, yapılanlara hak verebilmesini sağlayacak bir anlatım diliyle..!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. varrr yemin ederim gördüm telefon açın yaşadıgım olayı anlatayım 05511721663

      Sil
    2. benim kafama takılan neden bu zamana kadar söyleyemedim bu olayı sanki kilitlenmiş gibiydim 2012 de yaşadım bu olayı

      Sil
    3. Merak ettim. Anlatırsanız sevinirim🙄

      Sil
  4. Reptilyan irki var yada yok, o baska birsey...Ama mantiken sunuda dusunmemiz lazim: su koskoca samanyolu galaxisinde dunyamiz bir toz tanesi kadar buyuklukte ve bu galaxide milyon, belki milyarlaca gezegen var..Bu gezegenlerin hicbirindedemi bir boyut yasanti yok??...Onu bir yana birakalim, uzay sonsuz bir bosluk ve bu boslukta milyarlarca galaxiler var, bu galaxilerin icindede milyarlarca gezegenler var...Bunlarin hicbirinde hayat yokmu??..Tamam diyelim, hayat var diyelim..Peki bu canlilar dunyamizi kesfetmis olamazlarmi??..Belki dunya olusmadan once onlar teknikte bizlerde asirlar kadar ilerde olamazlarni??....Bence reptilyan irki olasada, aramizda insan kiligina burunmus yusek seviyede bizleri, yani dunyayi yonetiyorlar..Tabiki Kuranda birseyler anlatiliyor, ama sadece kuranda amlatilan cumlereri tercume etmiyeceksin...kuranda yazilan her harfin, her noktanin her cumle arasinin vs vs...anlami var. Bence reptilyan irki var ve yillar once dunyamizi kesfettiler, mutlaka aramizda dolasiyorlar..Durum cok complex ve bunlari arastirmak icin bir insanin omru yetmez..Umarim anlatabildimmi

    YanıtlaSil
  5. Yazınızı tesadüfen bulup okudum. Öz bir şekilde mevzuyu açıklamışsınız. Ayrıca dinler ve kutsal kitaplar konusunda meraklı, araştıran biri olarak diyebilirim ki İncil'de İblis Şeytan'dan açıkça "bu Dünyanın tanrısı" diye bahseder. Ve "Bütün dünya kötü olanın elinde bulunuyor" der. "O ve onunla işbirliği içinde olanlar" diyerek siz çok güzel tanımlamışsınız ve konuyu açmışsınız.

    YanıtlaSil
  6. Ahmet kardeş gördüğün raptilian değil siz tavistock institute of human relations Dr. John coleman nın kitabını okuyun anlarsınız. Örnek veriyorum ki bu gerçek Sırp nikolas tesla nın icadı makina var kalabalık içindesiniz ve birden birinin isminizi söylediğini duyup dönüp bakıyorsunuz ki kimse yok. Bu nasıl oldu. O makina ile yapılıyor. 2.si nevada çölünde 1936 senesinden beri insan beyni kontrolü üzerine gizli çalışmalar yapılıyor. Ve oraya yaklaşmak bile öldürülme sebebidir. Kedi konuşurumu. evet konuşturdular bu merkezde. Demek ki size de böyle bir halüsinayon gösterdiler. Amaç ne kadar inanan olursa o kadar uzun bin yıllar krallıkları zenginlikleri sömürüleri hasetlik ve bencillikleri yaşar. Ne kadar az inanan olursa o zaman yıkılıp yok olurlar ki işte bundan korkuyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bullshitttttt kendi gözlerimle gördüm…..

      Sil
  7. kuranda penguen yok kanguru yok kızılderili yok mayalar inkalar yok,vikingler yok yok oğlu yok yani bunlar kuranda geçmiyor diye yokmu?

    YanıtlaSil
  8. diana ölmeden iki üç sene önce gece yarısı kocası charles ı yerde sürünürken gördüğünü anlatıyor bir gazeteciye...bu dünyada tek kanun var her şey imkan dahilinde....

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

AY GERÇEK DEĞİL Mİ ? KOCA BİR UZAY GEMİSİ Mİ ?

     Arkadaşlar bugün size bir teoriden bahsedeceğim. Bu teori başlıktan da anlayacağınız üzere Ay'ın yapay olduğunu savunuyor. Peki bu teoriyi savunanlar neden böyle düşünüyor,gerçeklik payı nedir inceleyelim..        Ay'ın yapay olduğunu düşünenler,Ay'ı dünyadaki yaşamı kontrol etmek için uzaya gönderilen bir uzay aracı olarak benimser. "Ay'ı Kim İnşa Etti" ,"Esrarengiz Uzay Gemimiz Ay" gibi kitaplar bile vardır bu konuda. Onun dışında ; Harvard-Smithsonian Astrofizik Merkezi'nden Irwin Shapiro şunları söylemişti : "Ay için yapılacak en iyi açıklama,onun bir gözlem hatası oluşudur. Ay mevcut değildir" Dünya nın uydusu olarak baktığımız zaman gerçekten de Güneş sisteminde bu kadar büyük bir uyduya sahip tek gezegen zannediyorum ki Dünya. Bazı astronomi uzmanları Ay'ın dünyanın yörüngesinde olmaması gerektiğini,evrensel yasalar gereği dünya gibi küçük bir gezegende uydu olmaması gerektiğini savunuyorlar. Uydusu olsa bile kendisinde

LEY HATLARI-ŞEYTANİ SİSTEM

                                              Ley hatları için,olan enerjiyi arttıran ve Dünya'yı sinir ağları gibi saran enerji birikim noktalarıdır,hatlarıdır diyebilirim..Beyaz akım hatları pozitif enerji,kara akım hatları ise negatif enerji yayar...Kilise,cami,Kabe gibi yapılar pozitif enerji yayar ve ley hatları üzerine kurulmuştur en önemlileri..Piramit gibi yapılar ise genelde negatif enerji yayarlar ve yine ley hatları üzerine kurularak var olan enerjiyi arttırmaları amaçlanır...Pozitif veya negatif...Peki Deccali Düzen ile ne alakası var bunun ?..Negatif enerjiyi arttırmak ve Deccal'e uygun ortam hazırlamak amacıyla şeytani düzen yüzyıllardır ley hatlarına kara akımı arttıracak mabedler,yapılar inşa ettiler...Okültizm amacıyla kullandılar mabedleri ve negatif enerjiyi bir de bu yolla katladılar!..Metafizik ile diğer boyuttan varlıklarla iletişime geçtiler..Ley hatlarının enerjinin yoğun olduğu kesimlerinde özellikle,bir çok ayin ve metafizik çalışmaları gerçekleştirdi