Ana içeriğe atla

Eski Yazılardan...UYANIŞ için..

1-) İstanbul'daki dikilitaş III.Tutmosis in Amon Ra Tapınağı'na inşa ettiği iki dikilitaştan (şeytan işi) biriydi. 19.6 metredir,tarihçilere göre normal boyutu bundan en az 3 kat daha fazla ama İstanbul'a getirilebilmesi gemilere sığabilmesi için biraz kırılıp şuandaki haline getirilmiştir. Küresel suç şebekesinin elinde olan unesco birçok önemli şehirde olan bu dikilitaşları koruma altına alır. O şehirlere her yıl gelen binlerce turistin arasında kabalist çetenin emanetçileri var ve bu taşların önünde ayinler yaparak binlerce yıl önce şeytanilerin dikilitaşa ( büyü yaparak gönderdiler taşları ) o negatif şer dolu atmosferi canlı tutuyorlar!...Yaptıkları şeytani ritüelle..Osmanlı da tam karşısına Sultanahmet camisini yaparak şeytanilerin sihrinden haberdar olduklarını bize göstermiştir.. Minareler dikilitaştan daha uzun olacak şekilde yapıldı..Dikilitaşın güneş en tepedeyken uygun açıdan bakınca güneş ışınlarının kapattığı bir piramidin içinde kaldığını zaten biliyorsunuz.. Şeytanın evi piramidin içinde gizlendi tıpkı meşhur 1 doların arkasındaki gibi...Piramidin üstünde içinde göz olan bir piramit daha var.. Şeytanın şerli gözü..





2-) "Bir de tuttular cinleri Allah'a ortak koştular" (Enam/100)
Bu ayetten ne anlıyoruz ? Eski kavimlerden bazıları cinleri ilah edinmişler..Bilhassa Babil de cinciler (o zamanki adı AŞİPU) türlü efsunlar muskalar yaparak cinlerin neden olduğu hastalıkları çözerlerdi. O eski zamanlarda cinler BAZILARI tarafından tanrısallaştırılmıştı ya hani..Cinleri çeşitli şekillerde tasvir edip putlaştırmıştı onlar..Günümüzde MİTOLOJİ ile o kavimlerin ilah dediği cinleri tasvir edip putlaştırması sonucu eros,zeus,ares,hades gibi birçok sözde tanrı insanların bilinçaltına yerleştirilir ve gelenek devam eder...Son 20 yılda çekilen mitolojik filmlerin sayısı,onlar için harcanan milyon dolarlar ve tüm bu emeğin ne için verildiğini zannediyorsunuz ?..Şeytan ve onun köleleri eski kavimleri cin şeytanlarıyla nasıl kandırdıysa günümüzde de aynı şeyi insanların zihnine yerleştiriyorlar..Onlarca farklı mitolojik tanrı ve tanrıçalar...
Amaç hep ne oldu ? Ademoğlunu ateşe sürüklemek..saptırmak..
Atalarınızın dinine tapmadıkça kıyamet kopmaz demiştir Peygamberimiz (s.a.v)..Günümüzde bu mitolojik tanrı ve tanrıçalara sempati duyan yüz binlerce insan var..Onların ,T shirtlerde baskılarını barındıran,heykellerini yapan,onları kullanarak süs eşyaları imal eden binlercesi var..Oyunlarda filmlerde sık sık kullanılan kahramanlar onlardan seçilir....Yine GÜNÜMÜZDE bu mitolojik tanrıcıklara tapan tarikatların olduğunu da hemen ekleyeyim!..
Unutmayın!..Cinler insanlardan önce yeryüzünde hüküm sürmüştür,her ne kadar yeryüzünün halifesi biz olsak da eski insanlar cinlerden korkmuştu..Şeytanın fısıldamasıyla yoldan sapan ve çeşitli kılıklarda insanlara gözüken cinlere kimi imanı zayıf topluluklar tapmıştır!....
"Şu da gerçek ki insanlardan bazıları cinlerden bazı kimselere sığınırlardı. Onlar da onların azgınlığını arttırırdı." (Cin/6)
"Ben cinleri ve insanları ancak bana kulluk etsinler diye yarattım." (Zariyat/56)



3-) Kabalacılar kainatta süren ahengi çözmüş ve bu ilmi şeytanın emellerine uygun bir şekilde sembolleştirip bir kitap haline getirmişlerdir..Negatif,şer yüklü bir kitap..Kabala,kendini şeytana adamış şeytanilerin evrendeki ahengi çözüp bunu semboller halinde şifreleştirdiği bir kitaptır ama sadece bu kadar değildir..Bizzat şeytanın insan şeytanlarına fısıldadığı son derece sapık şerli bilgileri de içinde barındırır..Sonrasını biliyorsunuz.. İnsan şeytanları hiyerarşik piramit modeli gereği kademe kademe bu bilgileri müritlerine aktarırlar...

4-)  "Şeytan onları etkisi altına aldı da kendilerine Allah'ı unutturdu. İşte onlar Şeytan'ın yandaşlarıdır. İyi bilin ki Şeytan'ın yandaşları hep kayıptadırlar" (Mücadele/19)
Şeytan sihri kullanarak insanları etkisi altına alır sapıtır yoldan çıkıp kulluklarını unutmalarını ister ve küresel çetesi şeytani sistem de yeryüzünü bir tür illüzyon haline getirerek onun amacına hizmet eder..Zihinleri ele geçirmek,insan ırkını beyinsizleştirip şeytanın ahdini gerçekleştirmek için ruhlarını şeytana satmışlardır..( Şeytan ruhları ele geçirmek istese de asla bunu yapamaz. Çünkü İsra 85 te gördüğümüz gibi Allah (c.c) ruhları koruması altına almıştır ) Şeytaniler ZİHİNLERİ ele geçirmeyi başarıyorlar ama..
Şeytan sihri kullanarak Adem as ı kandırdı ve bugün ahir zamanda yine sihri kullanarak Adem in neslini kandırıyor manipüle ediyor..Bizim ise geç kalmış bir UYANIŞ a ihtiyacımız var.!!
(Tatlı dil şeytan tarafından Allah a karşı olan bir amaç için kullanıldığı için sihir diye geçer,mümin tatlı dili Allah rızası için kullandığı vakit bu Hak tır.)

5-) Bize ne gerek bilir misiniz ? BİLİM gerek İLİM gerek...Wright kardeşler den çok önce uçma işinde mahir olan İbn Firnas,Vikingler'in tüm barbarlığını rağmen onlarla ticaret yapıp vikingler hakkında bildiğimiz birçok konuya ışık tutan İbni Fadlan,Kopernik'e öncülük eden astronomi bilgini Bitruci,Avrupa karanlık çağda iken botaniğin babası olan İbni Baytar,fizikte muazzam önem arz eden optiğin kurucusu İbni Heysem kendisi büyük bir fizikçidir,Verem mikrobunu Robert Koch'dan 150 yıl önce keşfeden bilim adamı Kambur Vesim....İbni Sina lar Farabi ler Biruni ler İdrisi ler Naima lar.....Bize BİLİM gerek...Her sene gereksiz konularda master yapmış bir sürü insanı TV lerde konuşturanlar,eğitim sistemini beyinleri esir almakta kullananlar,ülkenin en seçkin bilim insanlarını mühendislerini uygun ortam sağlanmadığı için beyin göçüne zorlayan ve insanlara bir avuç her bilgiye hakim (!) tv ilim insanlarını bırakan bu sistemi yıkmak için bize ne gerek bilir misiniz....BİLİM gerek...

6-) 2003 teki Irak işgali ni hatırlamanızı istiyorum..Dönemin medyasında tabii ki yankılanmasa da çok önemli bir ayrıntıyı sizlerle paylaşacağım..ABD ordusu eliyle Babil e giren Rothschild ler Irak'ta bulunan müzelerden çok mühim kil tabletler yağmaladılar,beraberlerinde götürdüler..Sümer Tabletleri..
Neden sümer tabletleri çalındı,insanlıktan saklanan gerçekler nelerdi ?..İnsanlara yutturmaya çalıştıkları birçok tarihi bilginin yalan olduğunu kanıtlıyordular çünkü.. Bunu anlamak için sistemin Sümer ler ile olan ilişkisini iyi anlamamız gerekiyor...

Aşkenazi Yahudileri.. Mutlaka duymuşsunuzdur,şimdi onların köklerine inelim. Aşkenaziler en basit ifadeyle dönemin KAZARYA devleti olarak geçen Hazar ile Karadeniz arasındaki bölgede devlet kuran Hazar yahudileridir. Peki bu bölgeye nereden gelmişlerdi ? MEZOPOTAMYA dan göç eden SÜMER halkı artık Hazarlar diye tanınıyordu.. Sümerlerin yaptığı göç çok farklı yönlere doğruydu,günümüzde bulgaristan Romanya Sırbistan ın bulunduğu bölgeler,az önce bahsettiğim Kazariya nın bulunduğu bölge vs..Bizi ilgilendiren Hazar devleti yani Kazariya devleti bünyesinde yaşayan sümer halkı..Hazarlar MS 740 itibariyle musevi liği benimsediler. Hazar devleti yıkıldıktan sonra da Avrupa ya,kuzeye doğru gruplar halinde aileler halinde göç ettiler..Bu ailelerden biri de günümüz daha iki asır öncesine kadar da BAUER ler olarak bilinen Rothschild ailesiydi!..

Aşkenaziler günümüzde büyük bir nüfusa sahipler gerek israilde gerek dünyanın diğer bölgelerinde. Ve görüyoruz ki kökleri SÜMER lere dayanıyor..Şimdi en başa dönelim,sümer tabletleri neden insanlıktan saklandı çalındı ? Saklamak istedikleri kendi soyları,tarihi gerçekler, Darwinizm dahil birçok fenomenin yıkılışını tetikleyen bilgiler,yahudilerin tarihi hakkında gerçekler olmasın sakın ??..









7-) Arkadaşlar İslam dini tarikat dini yapılanma dini şer odağı dini değildir...Bu konuda ne kadar çok konuştuk yazdık oysa ki..Şeytani sisteme karşı zihniyet oluşturmaya çalıştıkça, illüminatik kuruluşların en büyük düşmanı haline gelmiş olan İslam dinini kendi içinde bölünmüşlüklere,ayrılıklara, şirke teslim etmeye çalışan şeytani bir sistem var, örgütlenmiş koordine olmuş organize halinde bir sistem...Düşmanını ise olabildiğince parçalamaya bölmeye sonra da yutmaya niyetli bir sistem...Bizler onlara sorgulamakla araştırmakla Kur an ile karşı koyacağımız yerde özümüzden uzaklaşıp nifak tohumu sahibi,açık bilinç düşmanı tarikatlara yakınlaşıyoruz..Bu doğru değildir..İçlerine yahudi kabalizminin sızmadığı tarikat,yapılanma ben duymadım bilmiyorum... Bu yapılanmalara karşı bir kez daha uyarıyorum herkesi... Bakın,fethullah gülenin kardinal olduğu anlaşıldıktan sonra herkesin dilinde cesurca hain diye dolaştı..Ama diyoruz ki diğer yapılar da din kisvesi adı altında yahudi felsefesine derinden hizmet ediyor!..Bağlı olduğunuz yerlere dikkat edin,sizi Allah tak uzaklaştırıp başındaki kimseye daha da bağlı kılan oluşum zaten İslam a aykırıdır..Biraz düşünsek tefekkür etsek aslında anlayacağız,ama bir kere taassupluk afyonunu tadanlar var ki kurtulamıyor... Biz yine de bir kez daha uyaralım....

8-) " İnsanlar ne kadar az bilirlerse o kadar az sorun yaratırlar.."
Şeytani sistemin goyimler için arzu ettiği son şey gerçekten de bilinçli,farkındalığı yüksek bir insanlıktır..Bilgi güçtür bunu biliyorlar ve insanları bundan uzak tutmak için ellerinden geleni yapıyorlar.. Bunu da Eğitim Sistemi nı tekellerinde tutup sadece verilmesi gereken (!) bilgileri vererek başarıyorlar..Beyinleri yalan ile sahtekârlık ile yıkayıp bomboş ama eğitimli (!) zihniyetler oluşturuyorlar..
İnsanları bilinçsiz ama eğitimli bir model haline getirdikten sonra ne yapıyorlar ?..Onları yönetecek iyice robotlaştıracak sistemlerle tam anlamıyla duyarsız,ruhsuz para güç hırs amacını kendisine yegane gaye edinmiş kitleler oluşturmayı sonra da bunları yine kendi sistemleri ve kanlı yöntemleriyle iyice şeytanın değirmeninde öğütmeyi,amaçsız tefekkürsüz maddi fani geçiciliklere bağlı en önemlisi kendilerine bağlı kocaman bir nesil ortaya çıkıyor..Mesela hükümetler..

Fransız devrimi öncesi krallar imparatorlar söz sahibiydi,sonra şeytani sistem kardeşlik eşitlik demokrasi sloganları attı ve monarşi yıkıldı,görünürde halk kendi kendini yönetecekti, aslında olan ise monarşi devam ediyordu... Bu sefer kontrol altında tutulması daha kolay bir nesil arzulanıyordu..Meclisler partiler hükümetler.. Bunları kendi YAPILANMA larıyla güdümlerdinde tutuyorlar.. Peki medya ?..Medya haber vermiyor doğru bilgiyi yıkıp yerine insanları zihninde oluşturmak istediklerine göre parça parça eksik yalan bilgiler veriyor. Amaç insanların bilincinin açılış uyanmasını önlemek,en başta dediğimiz gibi insanlar ne kadar az bilirlerse o kadar az sorun çıkarırlar....TV programlarına çıkartırlar birkaç kişi,onlar medyanın servis ettiği bilgilere göre yıllarca zihin kontrolünden geçmiş gibi inanılmaz bir şevkle şeytani bilgileri insanlara empoze ederler,çıkartırlar birkaç hoca görünümlü toplum mühendisliği ürünü sahtekarları insanları Allah ın bahsetmediği peygamberin (sav) yaşamadığı bir dinle kandırırlar..(Aralarında doğru olan Hak kı rehber edinen kardeşlerimizi tenzih ederim.) ...Peki internet ? doğru bilgiyi internetten de mi öğrenemeyiz diyenler..İnternette onların zararına olan bilgiler yayıldı mı aniden bir sansür vakası ile karşılaşabilirsiniz (!)..O doğru bilgi internetten sökülüp alındığı zaman her şey normale döner (!) Uykuya devam moduna geçilir... İnternette yanlı,kasıtlı deşifre edilmiş veya yalan bilgilere çok rastlarsınız..
Bilmeyin,okumayın,sorgulamayın istiyorlar. Buna karşı sizin ne yapmanız gerektiğini artık bu sefer sizin tespit edip planlamanızı bekliyorum...

9-) İsrailoğullarını başarılı kılan neydi biliyor musunuz ?..Şeytanla anlaşma yapan kaderde oynama yapmak isteyen bunun uğruna her türlü komployu yalanı ahlaksızlığı katli kırımı soygunu ırkçılığı kan dökmeyi kendilerine hak gören kabalist yahudiler bu kanlı başarılarını neye borçlu... Birlik olmalarına,sistemli hareket etmelerine koordine olmalarına borçlu arkadaşlar.. Bunlar endülüste kralı kandırıp dünyanın diğer bölgelerindeki yahudilere ulaşmak sistemli bir şekilde örgütlenmek istiyordu..Bu idealleri sürekli devam etti ta ki İsrail kabalist devleti kurulana kadar..Sonra da dünyaya şeytani sistemi yerleştirmiş medyadan bankaya finanstan siyasete kanlı ellerini her yere uzatmışlardır.. Bunu ORGANİZE OLMAYA SİSTEMLİ ÇALIŞMAYA borçlular!.. Onlar ne kadar birlik içinde olmak istiyorlarsa diğer insanları da o kadar bölmek istiyorlar. Mesela müslümanlar olarak birlikten bahsedebilir miyiz..Yoksa iyice bölünmüş bir havadan mı bahsederiz..Beyinleri bilinci açık,okuyan araştıran organize olan bir nesil oluşmadıkça maalesef kabalist ırkçı israiloğulları müslümanları ve insanları sömürmeye katletmeye devam edecek..
Uyutan uyutmak için çok uğraştı, uyanmak ve uyandırmak için de çok uğraşmak gerekiyor...

10-) “Şeytan onları etkisi altına aldı da kendilerine Allah’ı anmayı unutturdu. İşte onlar şeytanın yandaşlarıdır. İyi bilin ki, şeytanın yandaşları hep kayıptadırlar.” (Mücadele Sûresi : 19)...Tek bir ayet..Günümüz satanizmin sapkınlarının halini ne güzel de anlatmış..
Toplu katliamlar,toplu intiharlar,işkence ile kurbanlarını öldürmeler,bebek çocuk bakire kurban etmeler,kedi veya arkadaşlarının kanını içmeler,cinsel sapkın ayinler,duvarlara kan ile yazılar yazmalar vs vs..Aklınıza gelip gelmemesi önemli değil,her türlü sapkınlığı vahşeti yaparlar...Bunu efendilerine (!) bağlılık olarak görürler ne kadar kötülük yaparlarsa o kadar şeytanın nezdinde kendilerini yükselmiş kabul ederler..Acıma duygularını merhametlerini ruhlarını şeytana satarken kaybetmişlerdir..Esed in yüz binleri katletmesi,hitler in stalin in kitleleri kırıma uğratması,abd tapınakçı zihniyetinin ırak ta milyonları öldürmesi başka nasıl bir kafa yapısı ile inanç ile açıklanabilir ..

   Satanist kabalist tapınakçı öğretilerle elbette..Kabala nın onlara direkt emri var,kendileri dışında herkesi efendilerine (!) kurban adayı olarak görüyorlar..Goyimler onlar için köle ve diledikleri zaman köleleri efendilerine kurban etme hakkına sahip olduklarını düşünüyorlar..!!..Bu kadar net ve açık bu kıyımların acımasızlığın merhamet yoksunluğunun açıklaması...İlk çocuğunu teslimiyet göstergesi olarak şeytana kurban edenleri bir kenara bırakın,topluca intihar edenleri cinnet diye geçiştirin,kanlı ayinlere inanç deyin,peki esedin hitlerin stalinin abd nin kabalistlerin yaptığı kitle kıyımlarına ne diyeceksiniz!..Tamamen kabalist satanist düşüncedir bu onlara bir emirdir bu kıyımları yaparken asla acıma emaresi göstermezler!..Tepedeki şeytanın askerlerinin kabalayı referans alarak tebaasına yaptığı katliam çağrısıdır!..Eskiden bir bıçak bir bebek yetiyordu ayinleri için belki ama son yüz yıldır gaz  odaları,bombalar,silahlar,füzeler,tanklar,toplar yetersiz kalıyor şeytanın askerlerine!..Yaptıkları kıyımı başka neye dayandırabilirsiniz bu ruhsuzluğu kansızlığı hiç bir şeye dayandıramazsınız...Kanlı öğretileri onlara kan dökmeyi mübah görmüş onlar da bunun gereğini fazlasıyla yapıyor!..Bunu iyi bilmemiz lazım,kurulan şeytani sistemde satanist ayinler mabedlerde sınırlı kalmamıştır!..Ortadoğu başta olmak üzere dünyanın çeşitli coğrafyalarında yüz binleri katlederek yeryüzünü kana boyamışlardır ve böylece efendilerine hizmetlerini yerine getirmişlerdir ve her geçen gün de aynı ayinleri goyim kullarına (!!) uygulamaktan bir an olsun çekinmiyorlar...İyi tanıyalım onları yaptıklarını sistemlerini hamlelerini!..Ki karşı durmak için yeterli sebebimiz olduğuna kendimizi vicdanımızı ve kitleleri ikna edelim....
“Ey insanlar! Şeytanın peşine düşmeyin” (Bakara Sûresi : 168).
-“Ey iman edenler! Sakın şeytanın peşinden gitmeyin” (Bakara Sûresi : 169).
-“Şeytana kulluk etmekten kaçının.” (Zümer Sûresi : 17).

11-) ABD onları yaşatmıyor, ABD yi onlar kurdu ve 250 yıldır en iyi karargâhları ABD..ABD başkanlarının kendi iradeleri yoktur ki halkının geleceği için her şeyi göze alsın..Kennedy ve Lincoln dışında hemen hemen hiçbir ABD başkanı elitler dediğiniz kesimin sözünün dışına çıkamamıştır..Kuklacının kuklası olmuşlardır bu bir gerçek..ABD gerekirse kendi halkını da öldürüyor tarihteki örneklerini biliyoruz.. Ama bunu halkının refahı için değil efendileri öyle istediği için,düzen için kaos gerektiği için yapıyorlar..
ABd bir numaralı karargâhları İsrail ise bir numaralı paravanları...Amerikadaki koloniler ingizlerden ayrılınca bağımsız olmadılar, İngilizleri destekleyen para baronları için dinamik nüfuslu göç alan bir karargah oldular...Şehirleri bile masonik ritüellere konuldu,Benjamin Washington 33. Dereceden masondular...Yani demek istediğimi tekrarlıyorum,ABD başkanlarının iradesi yoktur,parayı döndürenlerin kanlı şeytani stratejilerini göre siyasi hamleler yapan kuklalardırlar..Bu kadar net söylüyorum....Sistemini şeytana göre kurdular,tercihleri ise tek dünya devleti.... Bu yolda para güç hırsı kuklalara vererek onları yönetip dünya siyasetini şekillendiriyor ve insan ırkına düzene dayatıyorlar...

   Arkadaşlar hayal ürünü bir şey yok burada,17-18. Yüzyıldan itibaren para ve diplomasi dünya yönetiminde 1 numara oldu..Osmanlı gibi daha çok mal bolluğu ile ilgilenen ithalatı benimseyen devletler yıkıldı ve para ile ilgilenen ihracatı benimseyen avrupa devletleri yükseldi....Floransa da BAUER adı ile Rothschild hanedanı ortaya çıktı ve yaptığı hamlelerle servetini katladı..Savaşta her iki tarafı destekledi borçlandırdı borcunu ödeyemeyeceklerini biliyordu karşılığında para basma yetkilerini alıyordu...Öyle süregelen bir para imparatorluğu kurdular..Sonuç olarak kabalayı baç ucuna koymuş şeytanı lider edinmiş bir para sistemi şeytani sistemi oluşturdular.... Peki bu sistem yıkılmaz mıdır..TABİ Kİ HAYIR..fani bir sistem kurdular ve yıkılabilir..Ama bunun için öncelikle insanlar uyanmalı bilinçlenmeli...Ki Bu sistem başlarına yıkılsın...Unutmayınız osmanlı nin en parlak devirlerinde kimse osmanlı nın yıkılacağını düşünmezdi..Ta ki 2. Viyana ya kadar osmanlı yenilince avrupalılar onu osmanlıdan atmayı düşündü..Bize de öyle bir zafer lazım ki şeytani sistemi yavaş yavaş bitirelim...Bunun ilk aşaması ise UYANDIRMAK BİLİNÇLENDİRMEK tir diye düşünüyorum...

12-) ŞEYTANİ SİSTEMİN POLİTİKA TİYATROSU
Seçimler için adaylar belirlenir,seçim kampanyaları oluşturulur..Her bir parti veya aday kendi propagandasını sonuna kadar yapar sanki diğerlerinden çok farklı olarak şeytani sisteme baş kaldırabilecek potansiyeldeymiş gibi deyim yerindeyse atıp tutar..Ve seçim günü gelip çatar,seçmenler oy kullanmak için önceden belirlenmiş adreslere doğru yola çıkarlar içlerinde tanımlayamadıkları bir duyguyla..DEMOKRASİ,EŞİTLİK duyguları mı yoksa ?..
Oyunu kullanır ve yüzünde garip bir tebessümle oradan ayrılır..Artık oyunu kullanmıştır özgür bir insan olarak ve demokrasinin gereğini yapmıştır..Oy kullanma saati geçer ve gecenin sonuna doğru kazananlar açıklanır..Oyunu kullananlar da kendi seçimlerine göre ya hüzünlenir ya mutlu olur.
Buraya kadar bilinen kısımdı tiyatro izlemeyi seven dostlarım için anlattım gerisi ise gerçeklerdir ve gerçeği hazmedip öğrenmek isteyen dostlarım için yazacağım..

--> Seçimler için her bir kukla adayı kampanyasını oluşturur ve seçim günü gelir çatar. Seçmen özgür olduğunu düşünüp oyunu kullanır ama aslında özgürlükten eser yoktur. Seçimler insanları özgür olduklarına inandırmak için oluşturulmuş senaryolardır ve Fransız Devrimi'nden bu yana dünyada sürekli oynanır durur bu tiyatro..Aslında tamamen yalandır ve kimin kazanacağı kukla olacağı bellidir..Daha detaylı düşünürsek kimin kazanacağının önemi de yoktur,kukla olacaktır eğer kuralların dışına çıkarsa sonu Kennedet ve Lincoln....Ve seçilen kukla devleti şeytani sistemin planları doğrultusunda yönetmeye koyulur,zamanı dolunca ise bir başka kukla yerini doldurur..Politika iki yüzlülüğün de epeyce kullanıldığı bir oyundur..

Fransız Devrimi'ni yaptıranlar bugün de dünyayı kontrol eden şebekeye dahil kimselerdir ve kitapları kabala gayeleri dünya hakimiyeti olduğu halde ilerlemektedirler. 18. yüzyılda ortaya attıkları demokrasi gibi ilkelerle bugün kitleleri inanılmaz bir hızla hipnotize etmektedirler bunu açık açık söylemek gerekir. Eşitlik kötü bir şey midir asla değildir . Olması kötü sonuçlar doğurur mu ,eğer suistimal edilmez ise elbette ki doğurmaz..Ama bu kapitalist düzende eşitlik yoktur,demokrasi denilen şey şeytani sistemin verdiği kadardır ve kitleleri elinde tutmak için kullanılan stratejik bir hamledir..Ya Eşitlik ? Sonuna kadar suistimal edilip parmaklıkları görünmeyen hapishanede insanları tutmak için kullanırlar bunu da..
İllüminatik para baronları insanları kontrol eder biliyorsunuz ama bu kontrol şebekesini işletmek o kadar basit değildir. En önemlisi şu ki insanlar böyle bir kontrol şebekesi tarafından manipüle edilip kontrol edildiğini bilmemelidir ki karşı çıkma şansı kalmasın!..

Bunun için de siyaset çok iyi bir hamledir,yukarda bahsettiğim gibi kendini özgür zanneden milyonlarca insan niçin şeytani sistemin varlığını kabul edip onlara karşı çıksın ki ? Rahatı yerinde değil mi (!) Oyunu atıp kimin onu yöneteceğine o karar vermiyor mu (!)..
Tek Dünya Egemenliğine giden bu yolda kabalayı rehber edinmiş tapınakçı zihniyet gün geçtikçe zenginleşiyor ve kontrol alanını arttırıyor..Tıpkı bir denizin havzası gibi kollarını genişlettikçe genişletiyor yeryüzünde..Çoğu insan ise halen bulutların üzerinde yürüyüp tüm bunları reddediyor..Atalarını kırıp geçiren bir sistem onu politika ile kan gözyaşı terbiye ediyor bu yüzyılda ise..Onu kontrol ediyor ama aynı zamanda kontrol ettiğini hissettirmemeye çalışıyor..UYANmasın diye ninniler söyleyip duruyor tv programları ile onu akşam kitaplar okuyup bilinçlendirmek yerine bir kutuya bağımlı kılıyor..Göremediği paralar üzerine kafa yordurtuyor ki kendini yöneten sisteme karşı koyabilecek mantalitesi olmasın!.










13-) Sizi kontrol etmek istiyorlar,sürekli tüketen onlara bağımlı olan üretmeyen bir insanlık istiyorlar..Tek tip insan modeli olsun ve onların kölesi olarak yaşamını sürdürsün istiyorlar...Bunu size yalan tarihi öğreterek,film-müzik endüstrisini kullanarak,sorgulamayan kitleler oluşturarark başarmayı hedefliyorlar...Ve eğer uyanıp uyandırmazsak......

Bu tür yazılar,her ne kadar yazarı istemese de şeytani sistemin propagandasını yapmaktadır ve insanların onlardan korkmalarını sağlamaktadır..Bu sebeple henüz en başlardayken bildirmeliyim ki : BU YAZI ŞEYTANİ SİSTEM VE AKTÖRLERİNE KARŞI YAZILMIŞTIR,ONLARDAN KORKMAK DEĞİL ONLARA KARŞI DURABİLECEK ZİHNİYETLER HAZIRLAMAK İÇİN...ONLARI TANITIP,SİZİ NASIL KONTROL ETTİKLERİNİ ANLATACAĞIM VE SİZ ÖNLEMİNİZİ ALIP SİSTEMİN DIŞINA ÇIKACAKSINIZ..TEK İSTEĞİM BUDUR,ZİNCİRLERİ KIRMA VAKTİ ÇOKTAN GELDİ...!!

Şeytanın başında olduğu,çeşitli örgütlerin sistemin şubesi olduğu ; İllüminati,masonlar, tapınakçılar,CFR,Bilderberg,Tavistock,Trilateral Komisyon,Yuvarlak masa,Monte Pelerine,lions gibi birçok örgüt ve oluşum + tabi ki 300'ler Komitesi..Çeşitli aktörlerin başında bulunduğu ki bu aktörler başta İngiliz Kraliçesi gibi tanınmış liderlerin yanı sıra,televizyon ve sinemanın önde gelen isimleri müzik endüstrisinin sahipleri,önemli politikacılar iş adamları medyanın patronları sanayinin önde gelen isimleri...Anlayacağınız onların düşüncesine göre eğer güçlü iseniz onlara hizmet etmek zorundasınız..Ne olursa olsun onlara hizmet etmenizi isterler ama yine de güçlü ve zengin kişilikleri bünyelerinde barındırırlar..Halbuki onlar da köleden farksızdır..Gözünüzde büyütmeyin sakın bu aktörleri..Hepsi ŞEYTANIN KÖLESİ..Ancak bu kadar açıkça söyleyebilirim bu size..Daha açık olamaz..onlar şeytanın kölesi...

Peki nasıl kontrol ediyorlar?..En önemli silahları hollywood medya sinema televizyon gibi büyük kitlelere etkiyen sektörler..Algınızı derinden etkileyen Hollywood özellikle..Başka ??...Sizi zehirliyorlar..Evet bunu da yapıyorlar..Chemtrails ve florürlü yiyecekler gdo lu besinler sizi zehirlemek için var!..Sinir sisteminizi bilincinizi sarsan etkenlerdir bunlar,kesinlikle hafife alınamaz..Sırf chemtrails tüm dengenizi alt üst edebilir..Ama KORKMAYIN!..Bunları korkmanız için söylemiyorum..Bilin ve önleminizi alın diye tekrarlıyorum...Başka.??..Size yalan tarihi öğretiyorlar,bilmenizi istedikleri gibi şekillendiriyorlar...Eğitim sisteminizi kontrol edip boş bir nesil yetiştiriyorlar...Sizi kapitalizmin kölesi yapıp paranın tanrı olduğu sisteme adapte ediyorlar ki Batı bu sisteme çoktan adapte oldu!..Değerleriniz kültürünüz kaybolma aşamasına gelir ve tam olarak onların istediği insan modelini onlara altın tepside sunarsınız!..Robot gibi yaşar insanlığınızı unutursunuz...Evden işe işten eve..Paranın kölesi olarak...Yani şeytani sistemin!..Cinselliği size empoze edip pornografiyi yaygınlaştırıyorlar beyinleri köreltiyorlar...
''Ne olacak ki,rahatım yerinde evimde oturmuş bu yazını okuyorum Nicernola...Fazla abartıyorsun..Komplo teorisi bunlar...Hem o kadar güçlülerse niye ele geçirmiyorlarmış dünyayı..!?..
Bu sözleri sarf eden dostum,bu söylediklerim uzun araştırmalar ve birikimler sonucu size aktardığım bir takım bilgilerdir..Derin çalışmaların ve araştırmaların sonucunda bu bilgilere ulaşacaksınız..Ben size bilgiyi veriyorum..Bu yazıyı okuyan tüm dostlarım çok araştırsın ve incelesin...Ve son satırlarımda gözlerini aralayacaktır...

Televizyon izlemek yerine kitap okuyarak araştırarak sorgulayarak gelişerek...Hollywood'un zihin kontrol tekniklerine maruz kalmak yerine üreterek...Bilinçelnerek...Florürlü yiyecekleri gdo lu besinleri tüketmeyip sinir sistemine saldıran bu düşmanları bertaraf ederek ve daha nice sistem karşıtı çözüm oluşturarak sistemin dışına çıkabilirsiniz...En önemlisi uydurulmuş tarihi değil gerçek tarihinizi öğrenerek..Size dikte edilen bilgileri değil sorgulayıp gerçek bilgileri bularak....
Ama bu düzen bozulacak şeytan ve askerleri karşısında uyanmış insanlar bulacak,okuyan araştıran sorgulayan insanlar ile olacak bu..Düşmanını tanıyan güçlü nitelikli kendini geliştiren insanlar ile olacak..Sürüye katılan araştırmayan bir nesille değil !....
Kabalist tapınakçılar ancak gerçekleri gören gelişen bir nesil karşısında tutunamayabilir..Çünkü bilgi en büyük güçtür!..









14-) ŞEYTANİ SİSTEMİN DİNLER İLE DERDİ...
Hristiyanlığa teslis inancını,baba-oğul,kutsal ruh,getiren kişi yani Hz.İsa (a.s)'ın tevhid dinini bozup dejenere eden Pavlus kabalist bir yahudidir!...
“Eger Hiristiyanlik dinine bir Deccal gerekirse Pavlos`tan baskasini aramalarina gerek yoktur! ....-> Jeremy Bentham <-
“Pavlos`un sozleri Allah`in sozleri degildir. Bunlar Pavlos`un sozleridir- buyuk fark vardir! ''
(Rescuing the Bible from Fundamentalism, p. 104, Harper San Francisco, 1991)
“Isa degil, Pavlos klasik Musevilik`ten ve Musevilik`in Nazoren varyasyonundan uzak bir din olarak Hiristiyanlik`in kurucusu idi. ''
(The Quest for the Historical Jesus, Albert Schweitzer,)
Çok genç bir din olan Hz.İsa'nın dinini pagan sembolleriyle doldurdular,tevhid ile alakası olmayan kutsal üçlemeyi getirdiler ; üçleme demişken hemen bir parantez açalım ki şeytani sistemin önemli bir kartıdır bu ÜÇ'lemeler...İncil'i hak sözü olan kutsal kitaptan çıkartıp kabalanın izlerini yansıtan paganizmle harmanlanmış uydurulmuş bir din haline getirdiler!...Hz.İsa ise Ra ile özdeşleştirilmiş doğum günü dahil her şeyi ona göre yazılmış putlaştırılmıştır!...
Yahudilikte de durum farklı olmadı...Tevrat'a inanan yahudilerin milyonlarcası öldürüldü,TALMUD -TORA-KABALA gibi ezoterik kitaplara inanan yahudiler dışındaki herkesi köle,hayvan olarak gören bir inanış siyonistlerin baş tacı oldu!...İsrailoğulları yine sapkınlığa düştü ve hak dinden ayrıldı...Daha Hz. Musa (a.s) zamanında Moloch'a tapınmayı teklif eden sapkınlar!...
Gelelim İslam dinine...Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim bozulmamıştır ve korunacağı ayetlerle sabittir...Fakat maalesef bir ilahi dini dejenere etmenin tek yolu kutsal kitabını bozmak değildir...Peki nedir ?
Düşünmeyi yasaklayan oluşumlar desteklenir,başında tapınakçı yahudilerin olduğu birtakım tarikatlar yüceltilir sorgulamaya imkan verilmez!...Dinle alakası olmayan cemiyetler kurularak İslam toplumunda yer bulmaları sağlanır..Radikal dinci terör örgütleri kurarak dinin prestiji zayıflatılır...Sizi içinizden kemirirler ama siz dininizi yaşadığınızı sanırsınız oysa ki şirke dahi götürebilirler sizi!...
Tüm bunların amacını artık çok iyi biliyorsunuz...Dinleri yok edip şeytanın egemenliğinde bir imparatorluk kurmak,goyimleri hamal kabalacı yahudileri patron şeytanı ise efendi yapacak bir sistemi inşa edip sizi kültürünüzü tarihinizi BİTİRMEK!!!!....
Dinler arası savaş vardır ve tüm ilahi dinlerin düşmanı kabalist yahudilerdir ki onlar da şeytanın köleleridir....





15-) ''ABD ile Irak'ın Savaşı bu...Hayır azizim yanılıyorsunuz Ortadoğu ile Avrupa'nın savaşıdır bu....Kesinlikle İngilizlerin oyunu bu..İsrail ve Filistin'in savaşı bu efendim...''..
HAYIR,HİÇBİRİ DEĞİL!..BU SAVAŞ HAK İLE BATILIN SAVAŞIDIR VE YÜZYILLARDIR VERİLMEKTEDİR!..Hak ile Batıl...
İblis, “Öyle ise beni azdırmana karşılık ant içerim ki, ben de onları saptırmak için senin doğru yolunun üstünde tuzak kuracağım. Sonra elbette onların önlerinden, arkalarından, sağlarından, sollarından sokulacağım ve sen onlardan çoklarını şükredenlerden bulamayacaksın.” dedi. (Araf suresi 11-17)....
Şeytan,binlerce yıldır ahdini gerçekleştirmek için her şeyi yapıyor!..
Hangi inançtan olursanız olun İLAHİ temelli olduğu sürece her inanışta Şeytan,iyiliğin ve insanoğlunun düşmanıdır...Bu ayetlerle sabit bir gerçektir..İbadet ederken vesvese veren bir yaratık mı sadece..Yoksa yeryüzündeki fitne gözyaşı kan ve soykırımın temeli mi ?...Şeytan ahdini yerine getirebilmek için kimlerle işbirliği yaptı?..

Çok örgüt anlattım size,İllüminati,Masonluk ve Tapınakçılar,300'ler Komitesi..Bunların hepsinin temelinde Şeytan'a tam teslimiyet vardır!..KABALA denen ve kökeni Eskı Mısır ve Babil'e kadar uzanan kitaptır kılavuzları...Ona göre hareket ederler,ona uyarak toplu katliamlar yaparlar...Kabala'ya göre Yahudi ırkı dışından olan herkes GOYİM'dir..Yani ; yahudilere hizmet etmek için var olan köleler kullar!..Hayvanlar,değersiz yaratıklar!...Evet Şeytani Sistem bizleri böyle görmektedir!..Kendilerini ise içlerine tanrının nüfuz ettiği kutsal ırk olarak görürler..Siyonizm,Yeni Dünya Düzeni gibi projelerin mimarıdır bu insanlar..Soykırım ,savaş ve gözyaşı ile yeryüzünü kendilerine yurt müslüman ve hristiyanlara zindan etmenin arzusuyla yanıp tutuştular ve bunu başardılar!!...Hristiyanlığı Hz.İsa ile alakası olmayan bir din haline getiren Pavlus Kabalist bir Yahudidir!..İslam'a ise İslam ile alakası olmayan bir sürü oluşumu ekleyen yine bu şeytanın askerleridir!..Anglo Boer Savaşı,Fransız İhtilalı,Bolşevik Devrimi,1.ve 2. Dünya Savaşları gibi tarihe yön veren birçok olayın arkasında Kabalist Yahudiler yani şeytana ruhunu satmış hastalıklı insanlar bulunmaktadır!...Bunlar komplo teorisi değil dostlarım,Şeytan ile anlaşma yapmış yeryüzünde batılı hakim kılmaya çalışan kişilerin gerçek hikayesidir!...Her ülkede Kripto Yahudi dediğimiz üyeleri vardır ve sizden biri gibidirler..Sizi iyi bilirler onları ortaya çıkarmanız başlangıçta çok zordur..Bunlar da içinizdeki siyonizm yani içinizdeki kabalistler..içinizdeki şeytanın askerleridir..

Anadolu'da Ortadoğu'da birçok müslüman coğrafyada müslümanları katletmişlerdir asırlarca..Bizler ise düşmanı tanımadan birkaç devleti öne sürerek filanca devletin oyunları dedik!..Aslında bilmedik ki o devlet ve nicesi kabalist yahudilerin tapınakçı şeytanilerin birer kuklasıdır aslında!..Ermeni soykırımını da yapan bu kişilerdir ve emin olun bu soykırımı da zamanında içimizdeki hainler ile yapmayı başardılar!...Düşmanımızı tanımanın zamanı geldi ki çoktan geçiyor!
Kabala'yı referans alan Tapınakçı Yahudiler,Şeytan'ın kölesidirler.. Efendileri onlara vaatde bulunmuştur yani..Hak ile savaşan Batıl olmayı kabul etmişlerdir!......''Şeytan onlara vaad eder ve onları boş umutlarla oyalar. Oysa şeytanın onlara vaadi, aldatmadan başka bir şey değildir.'' (Nisa/120).........
İşte Hak ile Batıl'ın Savaşı budur!..Bir iki devletin savaşı değil,şeytanın askerlerinin başta hristiyanlık ve müslümanlık olmak üzere tüm dinlere açtığı,kabalist yahudiler dışında kalan tüm insanlara yani GOYİM lere açtığı bir savaştır!!!...Kabalist Yahudi Tapınakçı Şeytan'a ruhunu satmış olan ve musevi yahudilerle karıştırılmaması gereken şeytanın askerleri.........


16-)  HAÇLILARIN AKIL ALMAZ VAHŞETİ..!!..TÜRK İNSANINI PİŞİRİP YEDİKLERİ GERÇEĞİNİ GÖZLER ÖNÜNE SERELİM...!!
Haçılar,1099 yılında çıktıkları seferde Anadolu'dan geçmek zorundaydı Kudüs'e varmak için..Haçlı Ordusu Anadolu'nun Güney taraflarına yakın yerlerde iken ,Antakya civarında,açlık derdi kendini belli etmeye başlamıştı..100 binleri bulan orduları açlık sıkıntısındaydı!..Çünkü kuşatmaları uzun sürmüştü ve şehir dışından erzak yardımı ise çok zordu..Peki onlar bu sorunu nasıl çözdüler..!?..Müslümanları pişirip yiyerek!..Bu size inanılmaz gelebilir,ancak gerçek bu..Haçlılar,müslüman Türkler'e yamyamlık yapmıştır,bu barbarlık gerçektir!.Olayın tanıklarından Richard le Pelerin şöyle der : “Asaletli Pierre L’ermite, otağının önünde oturuyordu. Kral Tafur ve adamları çıkageldiler. Bunlar yüz kişiden çoktular ve açlıktan şişmiştiler. Kral, keşiş Pierre’e: “Tanrı adına bize yol göster, zira açlıktan mahvolmaktayız.” Dedi. Pierre şöyle cevapladı: “Korkak olduğunuz için! Haydi şurada yatan ölmüş Türkleri toplayınız. Tuzlar ve pişirirseniz pekala yenir onlar.”...
Müslüman çocuklarını,yetişkinlerini adeta şişe geçirip pişiren doğrayan Yamyam ve Barbar Haçlı Ordusu'nun ilk ve tek yamyamlığı değildi elbette ki bu...Hiçbir zaman kıtlık-açlık gibi durumlarda yamyamlığa başvurmaktan çekinmemişlerdir!..Bir haçlı tarihçisi olan Albertus'un şu sözü bile gözü dönmüş barbarları özetliyor : “Adamlarımız Türkleri, hatta köpekleri yiyorlardı”...Bir başka tarihçi olan Charles Mills ise : '' “Bohemond getirttiği Müslüman Türkleri boğazlattı ve ateşte kızarttı. Seyredenlere dönüp buraya iştahını tatmin etmek için geldiğini haykırdı.” demiştir...Soykırımdan ve yamyamlıktan asla çekinmeyen Batı'nın Haçlı'sı işte böyle vahşi ve insanlıktan uzaktır!!...Gerçekleri bilelim...






17-) KRİPTO YAHUDİLER..Başka bir deyişle İçimizdeki Siyonizm..Türkiye'de milyonları aşkın kripto Yahudi vardır!..Amaçları bizleri içten içe kemirmek,sosyal ve idari yapımıza zarar vermek,kültürel değerleri yıkmak,İslam'a zarar vermek,insanları birbirine kırdırıp iç savaşı körüklemek,yanlış politikaları izlememizi sağlamak..Kısacası,kripto Yahudilik şu demektir ki ; İçinizde yaşarlar,sizden biri gibidirler,ama aslında size,vatanınıza,milletinize,değerlerinize karşı tam olarak düşmandırlar!..Medyada,finansta,siyasette,bankacılıkta,eğitim kurumlarında..Her yerde bu kriptolara rastlayabilirsiniz ama büyük ihtimalle kripto olduklarını anlayamazsınız!..Düşman içimizde!..Öyleleri vardır ki içlerinde bizi bizden daha iyi bilirler,kültürümüzü,eğitimimizi vs..Bunun için fark etmek güçtür onları..İslami topluluklar da dahil olmak üzere hemen her yerde ajanları,provakatörleri vardır...Sabetaycılar,müslüman gibi gözüken Yahudiler...Bu hainler,ajanlar içimizdeler dostlarım..Kenan'lar Kirkor çıkar sonra...Onlara karşı uyanık olalım!..BU KONU ÇOK ÖNEMLİ...


18-) Dikilitaşlar...Bu sefer bir ayetle başlayalım..
-Rahman ve Rahim olan Allah'ın Adıyla...-
"Ey iman edenler içki,kumar,dikilitaşlar ve fal okları ancak şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz." (Maide/90)
Nedir bu dikilitaşların hikayesi ?.Eski Mısır'a uzanan bir öyküsü var. Mısır'da ilk dikilitaş Osiris'in ölümüyle yapılıyor ve Osiris'in cinsel organını temsil ediyor..Bunun mitolojik hikâyesine girmeyeceğim bu yazıda...Bizi ilgilendiren kısımlara gelelim. Peki üzerinde ne yazıyor bu dikilitaşların..?.En bilinenlerinden en sadelerine kadar hemen hepsinde kabalistik semboller var..Şeytan İşi deniyor ayette dostlarım.. Ve Kabala öğretisi var işin içinde..!..Çoğunlukla Firavun mezarlarının önünde veya çevresinde bulunmalarına karşın çoğu önemli kentte de bulunurlar..İstanbul'da (Sultanahmet) bile..!..Dikilitaşlar ; masonlar için önemlidir,dikilitaş ve sütunlar mason localarında da kendine yer bulur..Bunların yanı sıra ezoterik açıdan da önem arz ederler..Elitler için sembolik anlamlar yüklü olan Dikilitaşlar bazen ritüeller ve gizli ayinlerde kullanılır..!!..Buna dikkat edin..İstanbul-Sultanahmet'te bulunan dikilitaş,şeytani ayinlerde kullanılmıştır.!..Turist kılığında gelip ayin yaptılar...Dikilitaşlar, yapısı sebebiyle de ley hatları dediğimiz kara ve beyaz akımlardan kara olana yatkındır ve onların üzerine kurulur..Dostlarım, Dikilitaş konusunu noktalamadan önce belirteyim ki gizemli ayinlere ve kara enerjilere ev sahipliği yapan ŞEYTAN İŞİ bu yapılar şeytani düzende önemli bir yere sahiptir!..


19-) "Birbirini tanıyan sadece 300 adam Avrupa'nın kaderini idare etmektedir. Bu adamlar hedeflerini kendi çevrelerinden seçerler. Bu adamların tasvip etmedikleri her devleti yok edecek araçları bulunmaktadır."
-Walther Rathenau,Alman Dışişleri Bakanı ve AEG Başkanı
300'ler Komitesi...1600'lü yıllardan itibaren servetini katlayarak zenginleşen ve uzun süredir Dünyayı yöneten bir topluluk..
Dünyayı yönetenlere bugüne kadar hep ; İllüminati,CFR,TRİLATERAL,
BİLDERBERG gibi kuruluşlar aday gösterildi..Ancak çoğu kez 300'ler Komitesi bilinmedi ve perde arkasında kaldı!.. Tüm bu kuruluş ve gizli cemiyetleri yöneten bir ÜST YAPI olmalıydı oysa ki..Ve bu yapı 300'ler komitesi.!.Bu yapı insanlardan itina ile saklandı ve geçmişte de insanlar buna inanmak istemediler,ama emin olun ki 300'ler Komitesi dediğimiz yapı Dünyayı yöneten elit bir tabaka!..Her ülkede ajanları var,her ülkede paralel yapılar oluşturmak suretiyle çeşitli amaçlar güdüyorlar..Amaçları ne mi ?
Yeni Dünya Düzeni..Dinler Arası Diyalog diyerek tüm dinleri tek bir din adı altında birleştirmek...Tarımı ortadan kaldırmak...2050 yılına kadar açlık,salgın,savaş vs ile dünya nüfusunu 3 milyar kişi kadar azaltmak...Kitleleri uyuşturucu ile kontrol etmek..Devletleri bölüp özerkliklere ayırmak sonra da hepsini yutup Tek Dünya Devleti'ni kurmak..Eğitim sistemini ele geçirip istediklerini öğretmek ki bu şuanda zaten yapılıyor..Demokrasi adı altında kirli oyunlar gerçekleştirmek..!..Ülkelerin doğal kaynaklarını ele geçirmek..!...
300'ler Komitesi'nin 13'ler Kraliyet Konseyi'nin emrinde olduğunu ve 13'lerin üstünde de 3 kabalistin olduğunu duymuş olabilirsiniz..Öyle ya da böyle Dünya yönetiminde en çok söz sahibi olan 300 kişi vardır ve diğer her türlü gizli cemiyet ve yapı onların şubesi gibidir!..Dünyayı yönetmeye soyunmuş bu kişiler ve emrindeki cemiyetler,kuruluşlar ideallerini gerçekleştirmek adına her şeyi yapıyor.!..Bunu unutmayın dostlarım.. İllüminati,Bilderberg vs diyerek dikkatinizi başka yerlere çekmeye ve perde arkasında olmaya devam etmek istiyorlar..!..Ama o perdeyi aralayıp gerçekleri görüyoruz..!...
Bu yazıyı yazmamda bana en büyük ilham kaynağı olan Dr.John Coleman'a Teşekkürler..




20-) GERÇEK BİLGİ UCUZ DEĞİL ARKADAŞLAR. KİM OLURSA OLSUN,SİZE ; SATANİST SUÇ ŞEBEKESİNİN GİZLİLİĞİ İÇİN HER ŞEYİ YAPTIĞI BİRAZ DEŞİFRE OLUNCA DEVAMINI KENDİLERİNİN GETİRİP ÖRGÜTÜ İFŞA ETTİĞİ VE ONLARCA ÖRGÜTTEN ŞUBEDEN OLUŞAN ŞEYTANİ SİSTEM HAKKINDA GERÇEK BİR BİLGİYİ ULAŞTIRDIĞINI İDDİA EDERSE İNANMAYIN!..EĞER GÜVENDİĞİNİZ BİRİ DEĞİLSE KENDİSİYLE TÜM İLETİŞİMİNİZİ KESİN,EĞER GÜVENDİĞİNİZ BİRİYSE VERDİĞİ BİLGİNİN ÜZERİNE GİDİN VE ULAŞABİLECEĞİNİZ GÜCÜNÜZ EL VERDİĞİNCE HER KAYNAKTAN ARAŞTIRMA YAPIN..ARŞİVLERE GİRİN KÜTÜPHANELERDE SABAHLAYIN MEZARLIKLARI GEZİN TAPINAKLARI İNCELEYİN KADİM ZAMANLARIN ESERLERİNİN ÜZERİNDEKİ SEMBOLLERİ İLMİ GEREĞİ DEŞİFRE EDEREK ÇIKARIMLARDA BULUNUN. NABUKADNEZAR DÖNEMİ,ESKİ MISIR BABİL DÖNEMLERİ KESİNLİKLE ÇOK İYİ BİLİN ÇÜNKÜ GÜNÜMÜZDE DÜNYAYA HÜKMEDEN ŞEBEKE BABİL ÇIKIŞLIDIR. KAN SOY AİLE KUTSALLIK ATFETTİKLERİ DOKTRİNLER VE SATANİST RİTÜELLER YÜZLERCE YILLIKTIR. BİLGİNİN ÜSTÜNE GİTTİNİZ HER TÜRLÜ KAYNAKTAN ARAŞTIRMA YAPTINIZ VE BİLGİ DOĞRU MU ÇIKTI ? SANMAYIN Kİ SİSTEMİ ÇÖKERTTİNİZ. BİNLERCE PARÇALIK YAPBOZUN BİR PARÇASINI ÇÖZDÜNÜZ DİĞER PARÇALARINI DA ÇÖZMEK İÇİN GÜCE BİLİNCE İMANA İHTİYACINIZ VAR. BAŞKA TÜRLÜ TAM ANLAMIYLA UYANMA MÜMKÜN DEĞİL. PİYASADA ONLARCA KOMPLO YAZARI VAR. ÇOĞU İŞİN TİCARETİNDE KOPYALA YAPIŞTIR YAPTIĞI BİLGİLERİ KİTAP HALİNE GETİRİP PARA KAZANMANIN PEŞİNDE,SİZİN UYANMANIZ VE HER İKİ DÜNYANIZI KURTARMANIZ MÜCADELE ETMENİZ UMURLARINDA BİLE DEĞİL BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNUN. SERT KONUŞMUYORUM DOĞRULARI SÖYLÜYORUM. BENİM SİZE TAVSİYE EDECEĞİM BİR ARAŞTIRMACI VAR YALNIZCA BİR ..AYTUNÇ ALTINDA,..AYTUNÇ HOCANIN TÜM KİTAPLARINI VİDEOLARINI BELLEĞİNİZE NAKŞEDİN. 

ŞEYTANİ SİSTEM..KANDAN BESLENEN BİR YAPILANMA. DÜNYAYI YÖNETİYOR..ONLAR HAKKINDA BİR BİLGİYE ULAŞINCA KENDİMİZİ UYANMIŞ BİR BİREY ZANNEDİYORUZ LAKİN YANILIYORUZ. ONLARI TAM ANLAMIYLA ANLAMADAN UYANAMAYIZ!..VE ONLAR SİZİ YANILTMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYORLAR,GOOGLE A YAZIP DA AÇIKLAMA BEKLEDİĞİNİZ HER ŞEY BÜYÜK ÖLÇÜDE YANILTMACA..İLLÜMİNATİ,MASONLAR,TAPINAKÇILAR. BUNLARI ÖĞRENDİM UYANDIM MI ŞİMDİ BEN NİCERNOLA ? HAYIR!..DAHA DERİN BİR UYKU ÇEKTİN!..NE ZAMAN UYANACAKSIN BİLİYOR MUSUN ? KABALİST FELSEFENİN KANLI TEMSİLCİLERİNİ İYİCE ANLAYIP KARŞI DURMAYA KARAR VERİP VE BU UĞURDA HER ŞEYİ YAPABİLECEK POTANSİYELE GELDİĞİN ZAMAN..MAALESEF BİZLER DAHA ŞEYTANİLERİN ÇALIŞMA PRENSİPLERİNDEN BİRİ OLAN DEZENFORMASYON U BİLE BİLMİYORUZ YANİ YANILTMA..YALAN BİLGİYİ HORTUMLAMA..ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM Kİ İNTERNETTE OKUDUĞUNUZ BİRÇOK BİLGİ ŞEYTANİ SİSTEME KARŞI GELMEYİ DÜŞÜNÜYORSANIZ BİR HİÇTİR..ŞUANDA BİLMEDİĞİMİZ YAPILANMALARI OLUŞUMLARI VARKEN SENİN İLLÜMİNATİ'Yİ BİLMEN NE İŞE YARAYACAK HEDEF YANILTMAKTAN BAŞKA !?...
EE PEKİ BİLMEYELİM Mİ TAPINAKÇILARI ? BİLECEKSİN AMA GÜNÜMÜZ UYANIŞINA NE FAYDASI OLACAK ONU KESTİRMEDEN ZİHNİNİ YALAN BİLGİLERLE DOLDURMAYACAKSIN. KABALA YI BİLMEYELİM Mİ ? BİLECEKSİN AMA YAPACAĞINIZ ARAMALARDA BİR BÜYÜ KİTABINDAN ÖTEYE GEÇMEYEN (!) BİR KİTAP OLARAK BELLEMEYECEKSİN KABALAYI,DEVLETLERİ YÖNETEN IRKÇI SOYKIRIM ARACI OLARAK BİLECEKSİN..BİLMEKLE KALMAYIP SATANİST SUÇ ŞEBEKESİNE KARŞI DURMAYI DA ÖĞRENECEKSİN. EN YAKINLARINDAN BAŞLAYARAK İNSANLARI AÇIK BİR BİLİNÇLE ARAŞTIRMAYA SORGULAMAYA YÖNLENDİRECEKSİN..KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE YÜRÜTEMEZSİN UYANDIRMA FAALİYETLERİNİ!...İLMEK İLMEK DOKUNAN BİR SİSTEMİ,KOLTUĞUNA OTURUP ONLARIN SANA SUNDUĞU İNTERNET ARACIYLA YIKACAĞINI MI DÜŞÜNÜYORSUN ? İYİ UYUMAYA DEVAM ET...

KABALA,SATANİZM,SİYONİZM,TARİKATLAR,TAPINAKÇI FELSEFE..SİZE BEŞE AYIRIYORUM ÇALIŞMA KONULARINIZI. BUNLARI BENİM AZİCANE YAZDIĞIM YAZILARDAN AYTUNÇ HOCADAN OKUYUN AMA İNANMAYIN KENDİNİZ SORGULAYIN. SİZE ROCKEFELLER İN SATANİST OLDUĞUNU SÖYLEDİĞİMDE İNANMA GİT KENDİN SORGULA. AMA UNUTMAYIN Kİ KISA HAYATIMIZA HER KONUYU İNCE ELEYİP SIK DOKUYARAK SIĞDIRAMAYIZ. KENDİNİZE REHBER EDİNİN VE ONUNLA ÖRTÜŞEN BİLGİLERİ DOĞRUDAN ALIN İLK ETAPTA. REHBER KUR AN ELBETTE. ONU REFERANS ALIN VE ÖĞRENDİĞİNİZ BİLGİLERİ KUR AN LA ÖRTÜŞTÜRMEYE ÇALIŞIN GÖRECEKSİNİZ GÜNÜMÜZ ŞEYTANİ SİSTEMİNE NASIL İŞARET EDİLDİĞİNİ..AMA AÇIK BİR BİLİNÇLE YAPIN BUNU..GÜVENECEĞİNİZ KİŞİLERİ ÇOK İYİ SEÇİN ONU SORULARLA BUNALTIN.
TARİHİ MEKANLARI GEZİN,MEZARLIKLARDAKİ SEMBOLLERİ ÖĞRENİN,SEMBOL DİLİNİ MUTLAKA BİLİN,GÜNEŞİN ALTINDA YENİ HİÇBİR ŞEY YOK,GÜNÜMÜZDEKİ SİSTEM FİRAVUNUN HALEFİ..UNUTMAYIN..
4 KİTABIN SIRLARI ÜZERİNDE KAFA YORUN. DUA EDİN UYANIŞINIZ İÇİN ALLAH'A DUA EDİN..SIRLARA VAKIF OLABİLMEK İÇİN SİSTEMİ ANLAYABİLMEK VE ALLAH İÇİN KARŞI DURABİLMEK İÇİN DUA EDİN ÇOK SORGULAYIN VE ARAŞTIRIN...OKUYUN..OKUYUN..
Sağlıcakla kalın...



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

REPTİLİANLAR ? KANDIRILIYORUZ..

   Reptilian meselesi David Icke çıkışlıdır arkadaşlar. Henüz başlarken söylemeliyim ki David Icke tüm dinlerin de dünyayı yöneten sürüngen ırk tarafından insanları daha kolay kontrol edebilmek ve gerçeklerden uzak tutmak için uydurulmuş birer plandan ibaret olduklarını savunur. Başlamadan önce bunu bilmemizde fayda var. Önce size reptilian teorisini anlatacağım ardından da bunun GERÇEK olan kısmından söz edeceğim. Yani reptilian olayı her ne kadar birçok konuya ışık tutmuş bir adam olan David Icke tarafından ortaya atıldıysa da bu DOĞRU olduğu anlamına gelmez. Yukarda Icke'nin dinlere karşı tutumundan kısaca bahsettim,siz de anlamışsınızdır ki bu teorinin İslam'da yeri yok..Ama iyi bilinmesi gerekiyor ki neyi saklamaya çalıştıklarını neyi neyle maskelediklerini net görelim..Başlayalım..      David Icke ne derdi ? Dünyayı,binlerce yıl önce dünya dışından gelen sürüngenimsi uzaylı bir türle insanların eşleşmesi sonucu ortaya çıkan melez bir tür (reptilian humanoid) yönetir d

AY GERÇEK DEĞİL Mİ ? KOCA BİR UZAY GEMİSİ Mİ ?

     Arkadaşlar bugün size bir teoriden bahsedeceğim. Bu teori başlıktan da anlayacağınız üzere Ay'ın yapay olduğunu savunuyor. Peki bu teoriyi savunanlar neden böyle düşünüyor,gerçeklik payı nedir inceleyelim..        Ay'ın yapay olduğunu düşünenler,Ay'ı dünyadaki yaşamı kontrol etmek için uzaya gönderilen bir uzay aracı olarak benimser. "Ay'ı Kim İnşa Etti" ,"Esrarengiz Uzay Gemimiz Ay" gibi kitaplar bile vardır bu konuda. Onun dışında ; Harvard-Smithsonian Astrofizik Merkezi'nden Irwin Shapiro şunları söylemişti : "Ay için yapılacak en iyi açıklama,onun bir gözlem hatası oluşudur. Ay mevcut değildir" Dünya nın uydusu olarak baktığımız zaman gerçekten de Güneş sisteminde bu kadar büyük bir uyduya sahip tek gezegen zannediyorum ki Dünya. Bazı astronomi uzmanları Ay'ın dünyanın yörüngesinde olmaması gerektiğini,evrensel yasalar gereği dünya gibi küçük bir gezegende uydu olmaması gerektiğini savunuyorlar. Uydusu olsa bile kendisinde

LEY HATLARI-ŞEYTANİ SİSTEM

                                              Ley hatları için,olan enerjiyi arttıran ve Dünya'yı sinir ağları gibi saran enerji birikim noktalarıdır,hatlarıdır diyebilirim..Beyaz akım hatları pozitif enerji,kara akım hatları ise negatif enerji yayar...Kilise,cami,Kabe gibi yapılar pozitif enerji yayar ve ley hatları üzerine kurulmuştur en önemlileri..Piramit gibi yapılar ise genelde negatif enerji yayarlar ve yine ley hatları üzerine kurularak var olan enerjiyi arttırmaları amaçlanır...Pozitif veya negatif...Peki Deccali Düzen ile ne alakası var bunun ?..Negatif enerjiyi arttırmak ve Deccal'e uygun ortam hazırlamak amacıyla şeytani düzen yüzyıllardır ley hatlarına kara akımı arttıracak mabedler,yapılar inşa ettiler...Okültizm amacıyla kullandılar mabedleri ve negatif enerjiyi bir de bu yolla katladılar!..Metafizik ile diğer boyuttan varlıklarla iletişime geçtiler..Ley hatlarının enerjinin yoğun olduğu kesimlerinde özellikle,bir çok ayin ve metafizik çalışmaları gerçekleştirdi